Η Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων στο πιστόλι και ρεκορντγούμαν Άγη Κασούμη, πρώην πρωταθλητές και άνθρωποι που αγαπούν τη σκοποβολή έφτιαξαν αυτόν το Σύλλογο με σκοπό να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία δεκαετιών και την αγάπη τους για αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον υπέροχο και διαφορετικό κόσμο της σκοποβολής, να μάθετε σκοποβολή από πρωταθλητές, να διασκεδάσετε με φίλους, να μυηθείτε σε έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης και σκέψης και να γίνετε, ίσως και εσείς, αθλητές ή και πρωταθλητές, η απόσταση που σας χωρίζει είναι μία απόφαση ή όσο ένα… μπαμ!

 

Δελτίο Τύπου 

11.11.2017

Εξαιρετικές επιδόσεις για τους αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ στον αγώνα Α΄ Κατηγορίας πυροβόλων όπλων που διεξήχθη 11-12/11/2017 στον Βόλο

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι σκοπευτές του Σκοπευτικού Ομίλου ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ στον αγώνα Α΄ Κατηγορίας πυροβόλων όπλων που διεξήχθη στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου. Η 16χρονη Κωνσταντίνα Αργυροπούλου (ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.), στο Σπορ Πιστόλι Νεανίδων, πέτυχε επίδοση 554/600 κατακτώντας την 1η θέση. Η εξαιρετική της αυτή επίδοση την κατατάσσει στην κορυφή του αγωνίσματος στην κατηγορία των νεανίδων, επίδοση όμως που ξεχωρίζει και στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών! Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, 15χρονος Γιώργος Μαυρίδης (ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.) και η Κυριακή Ρουσσάκου (ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.), βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ, 475/600 στο Πιστόλι Ταχύτητας Εφήβων και 489/600 στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών, αντίστοιχα.

deltio typou 7