Η Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων στο πιστόλι και ρεκορντγούμαν Άγη Κασούμη, πρώην πρωταθλητές και άνθρωποι που αγαπούν τη σκοποβολή έφτιαξαν αυτόν το Σύλλογο με σκοπό να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία δεκαετιών και την αγάπη τους για αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον υπέροχο και διαφορετικό κόσμο της σκοποβολής, να μάθετε σκοποβολή από πρωταθλητές, να διασκεδάσετε με φίλους, να μυηθείτε σε έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης και σκέψης και να γίνετε, ίσως και εσείς, αθλητές ή και πρωταθλητές, η απόσταση που σας χωρίζει είναι μία απόφαση ή όσο ένα… μπαμ!

 

Δελτίο Τύπου 

18.4.2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων 2019, Κατηγορία Παίδων.

Οι αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ» συνεχίζουν τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους, με εξαιρετικές επιδόσεις!

Πρωταθλητής Ελλάδος στο Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων Α΄ αναδείχτηκε ο 12χρονος αθλητής του Ομίλου μας Αντώνης Άμαντος, με την σπουδαία επίδοση 420,4.  Στους ίδιους αγώνες, στο Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων Β΄, η ομάδα μας η οποία αποτελείτο από τη 14χρονη Χοχλιούρου Δέσποινα, τη 13χρονη Χαλίλ Νάντια και τη 13χρονη Σωτήρχου Δανάη, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.  Για τη Δανάη ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα.  Στα αγόρια παίδων Α΄, η ομάδα μας αποτελούμενη από τους Άμαντο Αντώνη, Ντραγκοΐλοβιτς Αλέξανδρο και Ανδρέου Δημήτρη, κατέλαβε την 5η θέση.  Στα κορίτσια παίδων Α΄, η ομάδα μας με την 11χρονη Βασιλική Σπανουδάκη, τη 10χρονη Ρίτα Λουκοπούλου και, τη μικρότερη των αγώνων, 9χρονη Αντιγόνη Κοσμά κατέλαβε την 7η θέση.  Και για τα τρία κορίτσια ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα.  Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

 

Δελτίο Τύπου 

15.4.2019

Βάσω Παπαχρήστου, Διαχρονική αξία στη σκοποβολή!

Χρυσή, εις διπλούν, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων η Βάσω Παπαχρήστου και με Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος, για ακόμη μια χρονιά η Βάσω Παπαχρήστου, αγωνιζόμενη πλέον, με τα χρώματα του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ»!  Στους Πανελλήνιους Αγώνες Πυροβόλων Όπλων που διεξήχθησαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα το Σάββατο 13/4, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Καραμπίνα Πρηνηδόν Γυναικών με την εξαιρετική επίδοση 593/600.  Χθες, Κυριακή, στην Καραμπίνα 3Χ40 Γυναικών, πέρασε 1η στον τελικό του αγωνίσματος με επίδοση 1.136/1.200, η οποία και αποτελεί Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ!  Μετά το πέρας του τελικού, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 448,2. 

 

 Δελτίο Τύπου 

31.3.2019

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ»!

Ο Πρωταθλητής μας Γιώργος Μαυρίδης, κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Ο 11χρονος Αντώνης Άμαντος ήρθε πρώτος στο Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων Α΄, στους αγώνες Α΄ κατηγορίας που διοργάνωσε η Αθλητική Λέσχη Ζευς.  Στους ίδιους αγώνες, η 13χρονη Δέσποινα Χοχλιούρου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων Β΄.  Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

 

Δελτίο Τύπου 

21.3.2019

Βράβευση των Πρωταθλητών μας από τον Δήμο Κηφισιάς

Ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές όλων των αθλημάτων, όλων των συλλόγων του ευρύτερου Δήμου Κηφισιάς – Εκάλης – Ν. Ερυθραίας, βραβεύθηκαν οι αθλητές  του «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.» τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στο Politia Tennis Club.

Για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 βραβεύθηκαν οι:

Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μάνος – Κασούμης, Νικόλαος Γαβριλάκης, Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, Μαίρη Λουκοπούλου, Χρήστος Βακιρτζής, Κυριακή Ρουσσάκου, Αιμιλία Παλάσκα, Μαρία Λινού, Θανάσης Πανταζής και Αντώνης Κούτσιας

Για τη συνολική πορεία της και προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό, μετά από 40 χρόνια επιτυχιών, βραβεύθηκε η  Πρόεδρος του Ομίλου Άγη Κασούμη.