ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Η Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων στο πιστόλι και ρεκορντγούμαν Άγη Κασούμη, πρώην πρωταθλητές και άνθρωποι που αγαπούν τη σκοποβολή έφτιαξαν αυτόν το Σύλλογο με σκοπό να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία δεκαετιών και την αγάπη τους για αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον υπέροχο και διαφορετικό κόσμο της σκοποβολής, να μάθετε σκοποβολή από πρωταθλητές, να διασκεδάσετε με φίλους, να μυηθείτε σε έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης και σκέψης και να γίνετε, ίσως και εσείς, αθλητές ή και πρωταθλητές, η απόσταση που σας χωρίζει είναι μία απόφαση ή όσο ένα… μπαμ!

 

Νέα

29.10.2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τυφεκίου 3x20 Γυναικών

Θερμά συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια του Συλλόγου μας Βάσω Παπαχρήστου, που για μια ακόμη χρονιά, εδώ και πολλές δεκαετίες, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο 3x20 Γυναικών!

Δίνεις το παράδειγμα Βάσω!

 

Παπαχρήστου Βασιλική ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ ΕΑΣΟ 437,5

Μπενέκη Αποστολία ΕΓΣ 425,6

Ρώσση Όλγα ΣΛ.ΖΕΥΣ 411,8

 

23.04.2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, ομαδικό Νέων Ανδρών

Χαρές, αγκαλιές και όμορφες φιλίες... Χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο ομαδικό νέων ανδρών στο αεροβόλο πιστόλι με τους Δημήτρη Μάνο – Κασούμη, Άρη Γκρέκη και Δημήτρη Αγγελόπουλο, τον πιο νέο στην ομάδα που ξεκίνησε την σκοποβολή μόλις πριν απο λίγους μήνες.

 

23.04.2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, ομαδικό Εφήβων

Χάλκινο μετάλλιο στο πιστόλι εφήβων για τα απίθανα παιδιά μας Παναγιώτη Ρέγγα, Χρήστο Πίγκο, Μάρκο Πετράκη. Θερμά συγχαρητήρια αγόρια! Άξιοι!

 

 21.04.2023

Χρυσά μετάλλια για τον Αντώνη Ζαρκάδα και τη Χριστίνα Σίμου

Χρυσοί πρωταθλητές, χρυσά παιδιά! Αντώνης Ζαρκάδας, Χριστίνα Σίμου. Πρωταθλητές Ελλάδας στο Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων και Νεανίδων αντίστοιχα, μετά από δύο συναρπαστικούς Τελικούς. Πόση χαρά μας δώσατε!

 

08.04.2023

Πρωταθλητές Ελλάδος στο Σπορ Πιστόλι Νέων Ανδρών

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων 2023, Σπορ Πιστόλι Νέων Ανδρών. Χρυσά μετάλλια στο ατομικό με τον Δημήτρη Μάνο – Κασούμη και εξαιρετική επίδοση 553/600 και στο ομαδικό με Δημήτρη Μάνο – Κασούμη, Αντώνη Ζαρκάδα και Παναγιώτη Ρέγγα. Μπράβο σας αγόρια! Μας κάνατε πολύ περήφανους!

07.03.2023

 Συγχαρητήρια στους τζούνιορ αθλητές μας!

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, για τις επιδόσεις τους στους αγώνες Α΄ κατηγορίας που πραγματοποιήθηκαν στις 04-05/03 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.

Η αειθαλής Βάσω Παπαχρήστου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Αεροβόλο Τουφέκι Γυναικών. Ο 16χρονος Αντώνης Άμαντος, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Αεροβόλο Τουφέκι Εφήβων. Και, ο 16χρονος Χρήστος Πίγκος, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων.

Η 16χρονη Χριστίνα Σίμου, έχασε για 2 πόντους το χάλκινο μετάλλιο στο Αεροβόλο Πιστόλι Νεανίδων. Στην 6η θέση κατετάγη η 17χρονη Νάντια Χαλίλ στο Αεροβόλο Τουφέκι Νεανίδων και την 8η θέση κατέλαβε η 15χρονη Βασιλική Σπανουδάκη στο Αεροβόλο Πιστόλι Νεανίδων, στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτή την κατηγορία. Την παρθενική τους εμφάνιση σε αγώνες, πραγματοποίησαν οι 17χρονοι Άρης Γκρέκης, Παναγιώτης Ρέγγας και Μάρκος Πετράκης, οι οποίοι κατέλαβαν την 5η, 6η και 7η θέση αντίστοιχα.

 

11.10.2022

Πανελλήνιοι Αγώνες Παίδων 2022

Οι επιτυχίες και οι εξαιρετικές επιδόσεις συνεχίστηκαν για τον Σύλλογό μας "ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο." από τους μικρούς σκοπευτές μας, στους Πανελλήνιους Αγώνες Παίδων που διεξήχθησαν στις 08/10, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.
Ο 9χρονος αθλητής μας Κωνσταντίνος Άμαντος, στέφθηκε 2ος Πανελληνιονίκης στο Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων Α' και η 10χρονη αθλήτριά μας Νεφέλη Ζάχος 3η Πανελληνιονίκης στο Αεροβόλο Τουφέκι Κορασίδων Α'.
Στο Αεροβόλο Πιστόλι Κορασίδων Β', η 14χρονη Βασιλική Σπανουδάκη κατέκτησε την 5η θέση και η 13χρονη Ρίτα Λουκοπούλου την 7η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα, στην κατηγορία των αγοριών, ο 12χρονος Γεώργιος Ζάχος, κατετάγη στην 5η θέση, απέχοντας μόλις 2 βαθμούς από το χάλκινο μετάλλιο.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει.

 

 

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου 

19.9.2021

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων 2021, Εφήβων – Νεανίδων

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η 20χρονη Πρωταθλήτρια του Συλλόγου μας Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων 2021, το οποίο διεξήχθη στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα στις 18/09. Από την αρχή του τελικού ήταν στις πρώτες θέσεις, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Αεροβόλο Πιστόλι Νεανίδων, με επίδοση 201,3, και στέφθηκε τρίτη Πανελληνιονίκης. Πολλά συγχαρητήρια Κωνσταντίνα, είμαστε πολύ περήφανοι για σένα!

 

Δελτίο Τύπου 

9.3.2020

Για μια ακομη φορα πρωτη η Κωνσταντινα Αργυροπουλου στο Σπορ Πιστολι Νεανιδων.

1η θέση στο Σπορ Πιστόλι Νεανίδων για την Κωνσταντίνα Αργυροπούλου στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 7-8.3 στο Σκοπευτήριο Μαλακάσας. Με πολύ καλές επιδόσεις 554 και 541, η 19χρονη αθλήτρια του «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ ΕΑΣΟ» παραμένει σταθερή αξία στο Σπορ Πιστόλι Νεανίδων. Θερμά συγχαρητήρια Κωνσταντίνα!

 

Δελτίο Τύπου 

23.2.2020

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους τζούνιορ αθλητές και αθλήτριες του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ».

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους τζούνιορ αθλητές και αθλήτριες του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ» στους Αγώνες Α’ Κατηγορίας που διοργανώθηκαν στις 22-23/2 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.

 Πρώτη θέση  στο αεροβόλο τουφέκι Παιδων Β' - κορίτσια για τη Χαλίλ Νάντια  με την εξαιρετική επίδοση 620.3  Στο ιδιο αγώνισμα στα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αντώνης Άμαντος, στην πρώτη του συμμετοχή σε αυτήν την κατηγορία, με την πολύ καλή επίδοση 609.8 .

 Η Χοχλιούρου Δέσποινα έσπασε το ατομικό της ρεκόρ με 600.9 κ κατέκτησε την 3η θεση στο ίδιο αγώνισμα. Στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες ο Ζαρκάδας Αντώνης κατέκτησε τη 2η θέση στο τουφέκι παιδων Β' με 594.8 κ την 3η θέση στο πιστόλι παίδων Β' με 535 .

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στους γονείς τους που στηρίζουν ολόψυχα όλη την ομάδα.

Τέλος συγχαρητήρια στις προπονήτριες για την εξαιρετική δουλειά τους και την αφοσίωσή τους στα παιδιά μας.

 

Δελτίο Τύπου 

1.12.2019

1η θέση στους αγώνες Πρόκρισης ´Εθνικης Ομάδας στον Βόλο

1η θέση στους αγώνες Πρόκρισης ´Εθνικης Ομάδας στον Βόλο, στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών Νεανίδων για την 18χρονη αθλήτρια του ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ ΕΑΣΟ, Κωνσταντίνα Αργυροπούλου.
Συγχαρητήρια Κωνσταντίνα για τις εξαιρετικές επιδόσεις 556 και 552!

 

Δελτίο Τύπου 

7.10.2019

Ο Αντώνης Άμαντος κέρδισε ακόμη ένα κύπελλο.

Σταθερός στις μεγάλες επιδόσεις ο 12χρονος αθλητής μας και Πρωταθλητής Ελλάδας Αντώνης Άμαντος κέρδισε ακόμη ένα κύπελλο στους Αγώνες Α’ Κατηγορίας που διοργανώθηκαν 5-6 Οκτωβρίου στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Θερμά συγχαρητήρια Αντώνη! Το μέλλον σου ανήκει!

 

Δελτίο Τύπου 

8.9.2019

Αλλο ένα κύπελλο για τον Πρωταθλητή Ελλάδας Αντώνη ´Αμαντο.

Αλλο ένα κύπελλο για τον Πρωταθλητή Ελλάδας Αντώνη ´Αμαντο. Πρώτος στα "ΘΕΟΦΥΛΑΚΕΙΑ" 2019 με εξαιρετική επίδοση 423 και όλα δεκάρια!
Θερμά συγχαρητήρια Αντώνη! Και εις ανώτερα!

 

Δελτίο Τύπου 

1.7.2019

«Πρωτιών» συνέχεια για τον Πρωταθλητή Ελλάδας 2019 Αντώνη Άμαντο.

«Πρωτιών» συνέχεια για τον Πρωταθλητή Ελλάδας 2019 Αντώνη Άμαντο. Ο 12χρονος αθλητής του Ομίλου μας κατέκτησε για άλλη μια φορά την 1η θέση στο αεροβόλο τουφέκι ΠαίδωνΑ’, αυτήν τη φορά στους Αγώνες Α’ κατηγορίας στον Διρό, με επίδοση 417,6, 40 βολές όλες 10αρια!
Πολλά συγχαρητήρια Αντώνη!
Το μέλλον σου ανήκει!

 

Δελτίο Τύπου 

17.6.2019

Άλλη μια πρωτιά για τον πρωταθλητή Ελλάδας 2019 Αντώνη Άμαντο.

Ο 12χρονος αθλητής του Ομίλου μας κατέκτησε χθες την 1η θέση στο αεροβόλο τουφέκι ΠαίδωνΑ’ με επιδοση 413,9 στους Αγώνες Α’ κατηγορίας που διοργάνωσε ο ΣΟΕΛ.
Πολλα συγχαρητήρια Αντωνη!

 

Δελτίο Τύπου 

5.5.2019

Επιτυχια για τον Πρωταθλητη Γιωργο Μαυριδη

Αλλη μια επιτυχια για τον Πρωταθλητη Γιωργο Μαυριδη και την ομαδα εφηβων του Σκοπευτικου Ομιλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ».
2η θεση στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Εφηβων στο Σπορ Πιστολι για τον 17χρονο Γιωργο Μαυριδη και 3η θεση η ομαδα μας με τους Γιωργο Μαυριδη, Δημητρη Μανο Κασουμη και Παναγιωτη Χοχλιουρο.
Συγχαρητηρια αγορια! Ειμαστε περηφανοι για εσας!

 

Δελτίο Τύπου 

4.5.2019

Πρωταθλητες Ελλαδας 2019 στο Πιστολι Ταχυτητας Εφηβων

Πρωταθλητες Ελλαδας 2019 στο Πιστολι Ταχυτητας Εφηβων και φετος η ομαδα μας με τους Δημητρη Μανο-Κασουμη, Γιωργο Μαυριδη και Παναγιωτη Χοχλιουρο.
Στην ατομικη καταταξη 2ος ο Δημητρης Μανος-Κασουμης και 4ος ο Γιωργος Μαυριδης μετα απο εναν εξαιρετικο τελικο.
Μπραβο σας αγορια! Μας κανετε περηφανους!

 

Δελτίο Τύπου 

18.4.2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων 2019, Κατηγορία Παίδων.

Οι αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ» συνεχίζουν τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους, με εξαιρετικές επιδόσεις!

Πρωταθλητής Ελλάδος στο Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων Α΄ αναδείχτηκε ο 12χρονος αθλητής του Ομίλου μας Αντώνης Άμαντος, με την σπουδαία επίδοση 420,4.  Στους ίδιους αγώνες, στο Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων Β΄, η ομάδα μας η οποία αποτελείτο από τη 14χρονη Χοχλιούρου Δέσποινα, τη 13χρονη Χαλίλ Νάντια και τη 13χρονη Σωτήρχου Δανάη, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.  Για τη Δανάη ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα.  Στα αγόρια παίδων Α΄, η ομάδα μας αποτελούμενη από τους Άμαντο Αντώνη, Ντραγκοΐλοβιτς Αλέξανδρο και Ανδρέου Δημήτρη, κατέλαβε την 5η θέση.  Στα κορίτσια παίδων Α΄, η ομάδα μας με την 11χρονη Βασιλική Σπανουδάκη, τη 10χρονη Ρίτα Λουκοπούλου και, τη μικρότερη των αγώνων, 9χρονη Αντιγόνη Κοσμά κατέλαβε την 7η θέση.  Και για τα τρία κορίτσια ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα.  Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

 

Δελτίο Τύπου 

15.4.2019

Βάσω Παπαχρήστου, Διαχρονική αξία στη σκοποβολή!

Χρυσή, εις διπλούν, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων η Βάσω Παπαχρήστου και με Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος, για ακόμη μια χρονιά η Βάσω Παπαχρήστου, αγωνιζόμενη πλέον, με τα χρώματα του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ»!  Στους Πανελλήνιους Αγώνες Πυροβόλων Όπλων που διεξήχθησαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα το Σάββατο 13/4, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Καραμπίνα Πρηνηδόν Γυναικών με την εξαιρετική επίδοση 593/600.  Χθες, Κυριακή, στην Καραμπίνα 3Χ40 Γυναικών, πέρασε 1η στον τελικό του αγωνίσματος με επίδοση 1.136/1.200, η οποία και αποτελεί Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ!  Μετά το πέρας του τελικού, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 448,2. 

 

 Δελτίο Τύπου 

31.3.2019

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ»!

Ο Πρωταθλητής μας Γιώργος Μαυρίδης, κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Ο 11χρονος Αντώνης Άμαντος ήρθε πρώτος στο Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων Α΄, στους αγώνες Α΄ κατηγορίας που διοργάνωσε η Αθλητική Λέσχη Ζευς.  Στους ίδιους αγώνες, η 13χρονη Δέσποινα Χοχλιούρου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων Β΄.  Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

 

Δελτίο Τύπου 

21.3.2019

Βράβευση των Πρωταθλητών μας από τον Δήμο Κηφισιάς

Ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές όλων των αθλημάτων, όλων των συλλόγων του ευρύτερου Δήμου Κηφισιάς – Εκάλης – Ν. Ερυθραίας, βραβεύθηκαν οι αθλητές  του «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.» τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στο Politia Tennis Club.

Για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 βραβεύθηκαν οι:

Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μάνος – Κασούμης, Νικόλαος Γαβριλάκης, Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, Μαίρη Λουκοπούλου, Χρήστος Βακιρτζής, Κυριακή Ρουσσάκου, Αιμιλία Παλάσκα, Μαρία Λινού, Θανάσης Πανταζής και Αντώνης Κούτσιας

Για τη συνολική πορεία της και προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό, μετά από 40 χρόνια επιτυχιών, βραβεύθηκε η  Πρόεδρος του Ομίλου Άγη Κασούμη.