Η Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων στο πιστόλι και ρεκορντγούμαν Άγη Κασούμη, πρώην πρωταθλητές και άνθρωποι που αγαπούν τη σκοποβολή έφτιαξαν αυτόν το Σύλλογο με σκοπό να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία δεκαετιών και την αγάπη τους για αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον υπέροχο και διαφορετικό κόσμο της σκοποβολής, να μάθετε σκοποβολή από πρωταθλητές, να διασκεδάσετε με φίλους, να μυηθείτε σε έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης και σκέψης και να γίνετε, ίσως και εσείς, αθλητές ή και πρωταθλητές, η απόσταση που σας χωρίζει είναι μία απόφαση ή όσο ένα… μπαμ!

Δελτίο Τύπου 

21.3.2019

Βράβευση των Πρωταθλητών μας από τον Δήμο Κηφισιάς

Ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές όλων των αθλημάτων, όλων των συλλόγων του ευρύτερου Δήμου Κηφισιάς – Εκάλης – Ν. Ερυθραίας, βραβεύθηκαν οι αθλητές  του «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.» τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στο Politia Tennis Club.

Για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 βραβεύθηκαν οι:

Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μάνος – Κασούμης, Νικόλαος Γαβριλάκης, Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, Μαίρη Λουκοπούλου, Χρήστος Βακιρτζής, Κυριακή Ρουσσάκου, Αιμιλία Παλάσκα, Μαρία Λινού, Θανάσης Πανταζής και Αντώνης Κούτσιας

Για τη συνολική πορεία της και προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό, μετά από 40 χρόνια επιτυχιών, βραβεύθηκε η  Πρόεδρος του Ομίλου Άγη Κασούμη.